Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πράσινα μάτια




Όσες έχουν πράσινα μάτια είναι πολύ τυχερές γιατί έχουν να διαλέξουν από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τα οποία μάλιστα είναι από τα πιο αγαπητά και αυτά που κολακεύουν τις περισσότερες επιδερμίδες. Το ακριβώς αντίθετο χρώμα του πράσινου είναι το κόκκινο.Τα χρώματα, δηλαδή, που τονίζουν το πράσινο είναι όσα περιέχουν κόκκινο. Το κόκκινο στη σκιά ματιών είναι αρκετά δύσκολο, γιατί θυμίζει βαμπίρ. Αν πάλι σας αρέσει τα δρακουλιάρικα είναι στη μόδα όσο ποτέ! Μπορείτε να επιλέξετε από μια γκάμα χρωμάτων όπως το ροζ, το φούξια, το πορτοκαλί, το μωβ, το  λιλά..


 Για τις πιο ουδέτερες που αυτά τα χρώματα δεν είναι τα πρώτα στην προτίμησή τους, υπάρχουν αποχρώσεις καφέ-μωβ ή καφέ με ελάχιστα κόκκινα στοιχεία, που όμως αρκούν ώστε να δείξουν τα μάτια εξίσου εντυπωσιακά. Συνήθως τα πράσινα μάτια έχουν και καφέ στο κέντρο τους γύρω από την κόρη ή κίτρινο. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, τις αντίστοιχες σκιές, αυτά τα χρώματα ατονίζουν και δίνεται περισσότερη έμφαση στο πράσινο. Για αυτό το λόγο ταιριάζουν και σκιές σε τόνους του χρυσού και του καφέ. Επίσης, ένα φούξια lip-gloss , που έκανε φέτος το comeback του, τα μάτια σας θα δείξουν ακόμα πιο φωτεινά. Ένα υπέροχο κραγιόν είναι το spring rose 359 της Seventeen

Bronze, MAC
Ξέρω ότι πολλές κοπέλες αποφεύγουν τις μωβ-ροζ αποχρώσεις για να μην φαίνονται τα μάτια τους κόκκινα. Οι σίγουρα ασφαλείς επιλογές για μένα είναι η σκιά satellite dreams, bronze και το eyeliner στην απόχρωση macroviolet της MAC.

macroviolet, MAC



Satellite Dreams, MAC



















No359,Seventeen





















xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets