Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μεγαλώστε τα μάτια σας

Το μικρά μάτια μας περιορίζουν σε αρκετά θέματα. Απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, για να μην τα κάνουμε με το βάψιμο να φαίνονται μικρότερα. Πάντα πίστευα ότι για να μην μικραίνω τα μάτια μου, πρέπει να φοράω μόνο ανοιχτόχρωμες σκιές και καθόλου σκούρες. Γεγονός που με στεναχωρούσε , γιατί  πάντα μου άρεζαν τα σκούρα. Τελικά τίποτε δεν είναι έτσι όπως νομίζω σ’ αυτή τη ζωή. Βέβαια, η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση…

Το βλέμμα φωτίζει εκπληκτικά όταν στην εσωτερική γωνία του ματιού υπάρχει ανοιχτόχρωμη σκιά. Το αποτέλεσμα έρχεται να ενισχύσει μια σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία. Συνήθως, η σκουρόχρωμη απόχρωση τοποθετείται παράλληλα και στην κόγχη των ματιών. Αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να γίνεται στα μικρά μάτια. Με μια τέτοια κίνηση μπορεί να επιτυγχάνουμε το φαινόμενο sculpted eyes αλλά συρρικνώνουμε κατά πολύ τα μάτια μας. Επομένως, σχηματίστε μόνο το εξωτερικό V χωρίς να συνεχίσετε με το πινέλο σας προς τα «μέσα».


Ακολουθεί το τρικ με το άσπρο μολύβι!  Τραβήξτε μια γραμμή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, μόνο στα ¾ . Στο υπόλοιπο χρησιμοποιείστε μια αρκετά πιο σκούρα απόχρωση. Αν θεωρείτε πως το άσπρο έρχεται πολύ αφύσικο για τα θέλω σας, μπορείτε να επιλέξετε ελαφρώς πιο «σπασμένες αποχρώσεις» όπως πολύ ανοιχτό σωμών ή μπεζ. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ ανοιχτό σομόνΕπιπλέον, ξανά με το άσπρο μολύβι βάψτε την εσωτερική γωνία των ματιών, στο σημείο που βγαίνουν τα δάκρυα.
Είναι πολύ σημαντικό, μάλιστα, να μην ξεχνάτε το highlighter, δηλαδή, μια σκιά ανοιχτής απόχρωσης στο τόξο του φρυδιού.

Αν έχετε μικρά μάτια δεν πρέπει να κάνετε τα φρύδια σας πολύ λεπτά.

Επίσης το βλέμμα σας θα ανοίξει αν χρησιμοποιήσετε το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, αφού οι βλεφαρίδες με καμπύλες κολακεύουν τα μικρά μάτια. Αρκεί να μην το χρησιμοποιείτε καθημερινά γιατί η υπερβολική χρήση τους κάνει κακό. Τέλος, μην αφήνετε τις κάτω βλεφαρίδες χωρίς mascara. Η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι παραπάνω από αισθητή!

Με αυτά τα βήματα τα μικρά μάτια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα. Με απλές εφαρμογές γρήγορα φανερά μεγαλύτερα μάτια. Όλα είναι θέμα τεχνικής ♥
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets