Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Σας αρέσουν οι μπούκλες και θέλετε όταν ξυπνάτε το πρωί να είναι έτοιμες; Υπάρχει λύση!
Όταν είδα αυτό το video αναρωτήθηκα ''γιατί η μαμά μου δεν μου έμαθε ποτέ κάτι τόσο ωραίο και τόσο εύκολο;;'' Το είδα πριν λίγες μέρες και το λάτρεψα. Οι μπούκλες γίνονται απίστευτα φυσικές και καλοσχηματισμένες σαν να τις έκανες με σίδερο για μπούκλες.
 Πραγματικά λατρεύω τις μπούκλες! Κολακεύουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα και είναι απίστευτα θηλυκές και πάντα in fashion. Η καθημερινή, όμως, χρήση της μασιάς τα καταστρέφει ακόμα και με προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα.

Στην ουσία αυτό που κάνει η κοπέλα είναι να τυλίγει τούφες μαλλιών μεταξύ τους. Όσο πιο μικρές τούφες μαλλιών παίρνετε τόσο πιο μικρές γίνονται οι μπούκλες. Η Andrea στο video δουλεύει με 2 μόνο μέρη των μαλλιών της. Αν έχετε ίσια μαλλιά καλύτερα να πάρετε 3 ή 4 μέρη.

Την πρώτη φορά που το επιχείρησα πήρα λίγες τούφες, ενώ τη δεύτερη χώρισα τα μαλλιά μου σε πολλές... Λοιπόν αν δεν θέλετε να καταλήξετε με afro hair να τα χωρίσετε σε λίγες. Είχε πλάκα, βέβαια, αλλά όχι για αυτό που ήθελα.
Αν τα μαλλιά σας γίνονται δύσκολα μπούκλες και γενικά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια, πριν τα τυλίξετε βάλτε λίγο αφρό. Στο τέλος ψεκάστε με λακ για να κρατήσετε το κράτημα :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets