Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δείξε τις κάλτσες σου και φόρεσέ τες ψηλά!

Είναι το στυλ που έχω λατρέψει και οι διάσημες έχουν χιλιοφορέσει! Φορέστε τις σε όλα τα ύψη: ως το γόνατο, ως το μοιρό με φούστα ή σορτσάκι. Μπορείτε να κάνετε αυτό το look όσο αθώο, chic ή provocative θέλετε.Άλλωστε, τώρα που ο καιρός ανοίγει είναι το ιδανικό ντύσιμο αφού δεν φοράτε κάτι ιδιαίτερα χοντρό αλλά ούτε και λεπτό.

Ο έντονος προβληματισμός μου μόνο επικεντρώνεται στα παπούτσια με τα οποία τα συνδυάζουμε. Πρέπει να ταιριάζουν με το ύφασμα της κάλτσας, το χρώμα αλλά και την ώρα και το μέρος που θα τις προτιμήσετε. Μπορείτε να τις φορέσετε αναλόγως
Με γόβες
Με μποτάκια
Με αθλητικά
Με μπότες
Το ύψος της κάλτσας θα το διαλέξετε ανάλογα με το στυλ που θέλετε να επιτύχετε, με το πόσο άνετα αισθάνεστε με τα πόδια σας και κυρίως τα γόνατά σας αλλά και με το πόσο κυτταρίτιδα υπάρχει. Οι πολύ ψηλές και σφιχτές κάλτσες μπορεί να τονίσουν ακόμα και τις ελάχιστες ατέλειες που μπορεί να έχετε.

Οι τιμές, τα χρώματα και τα σχέδια ποικίλουν. Άλλωστε η μόδα μπορεί πάντα να ισχύει για όλα τα budgets. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα όπως τα Calzedonia και Καπετάνιος.
Επιπλέον, είναι ένας απλός και έξυπνος και φθηνός τρόπος να διαφοροποιήσετε τα παλιά σας ρούχα αλλά και τα παπούτσια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets