Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σπασμένο κραγιόν?? Quick fix!!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σπάσει το αγαπημένο μας κραγιόν και να μη μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με την άνεσή μας ή να μη μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας για μια γρήγορη ανανέωση. Ειδικά αν το κραγιόν αυτό μας έχει στοιχίσει και κάτι παραπάνω τότε έχουμε ένα λόγο να βρούμε μια άμεση λύση!

Σίγουρα υπάρχει ο τρόπος της αποθήκευσης του σπασμένου μέρους σε κάποιο πλαστικό δοχειάκι σαν αυτά που πωλούνται σε όλα τα καταστήματα αισθητικής. Τι καλύτερο όμως από το να έχουμε το κραγιόν μας ακριβώς όπως ήταν πριν;; Η λύση είναι πραγματικά απλούστατη!

Το πρώτο βήμα είναι να πάρουμε το σπασμένο μέρος του κραγιόν και να το αφήσουμε στην κατάψυξη για περίπου 5`. Στη συνέχεια, το βγάζουμε και με έναν αναπτήρα ζεσταίνουμε ακριβώς το σημείο το οποίο έχει σπάσει ώστε να λιώσει ελαφρά. Τοποθετείστε το τώρα πίσω στη θήκη του με λίγη πίεση, ώστε να ενωθεί με το υπόλοιπο κομμάτι του. Βάλτε ξανά στην κατάψυξη το κραγιόν για άλλα 15` και είναι έτοιμο για χρήση!!
Βέβαια, για να μη λερωθείτε με την όλη διαδικασία θα ήταν καλό να φορέσετε ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια. Επίσης, εάν επιθυμείτε περισσότερο λεπτομερή δουλειά, μπορείτε με ένα σπίρτο να λιώσετε και το μέρος του κραγιόν, το οποίο έχει μείνει στη συσκευασία. Χρειάζεται, όμως, προσοχή για να αποφύγετε την αλλοίωση της συσκευασίας.

Τόσο απλά και εύκολα έχουμε πίσω το κραγιόν μας έτοιμο για χρήση! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες με τους υψηλούς βαθμούς που επικρατούν τα κραγιόν σπάνε πολύ εύκολα. Αλλά, τίποτα δεν είναι αδιόρθωτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets