Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Lanvin Fall 2011 Campaign Movie

Η μόδα και ο χορός είναι τα δύο πιο ευχάριστα πράγματα στον κόσμο! Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια διαφημιστική καμπάνια που περιλαμβάνει και τα δύο!! Ο συνδυασμός της υψηλής ραπτικής και του χιούμορ σε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι!

Η έμπνευση του προήλθε από αυτό ακριβώς που βλέπουμε! Δύο κοπέλες που μόλις έχουν ντυθεί με αυτά τα καταπληκτικά κομμάτια, για να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ στην πόλη...και όπως κάθε ετοιμασία απαιτείται μουσική! Και στο σημείο αυτό μπαίνει ο χορός!!

Ο οίκος Lanvin παρουσιάζει τις νέες του δημιουργίες για το φθινόπωρο 2011, επιχειρώντας, παράλληλα,  την εδραίωση ενός προφίλ για την εταιρία περισσότερο προσιτό και παιχνιδιάρικο. Παιχνιδιάρικο για τον προφανή λόγο όπου τα μοντέλα χορεύουν με την έκφραση "wtf", σαν να μην καταλαβαίνουν ούτε τα ίδια το λόγο της αλλοπρόσαλλης χορογραφίας, και προσιτό διότι στο τέλος εμφανίζεται να χορεύει την ίδια γελοία χορογραφία ο ίδιος ο Alber Elbaz (με τη διαφορά ότι αυτός χορεύει με την καρδιά του).

Πάντως δεν είναι και τόσο περίεργο το όλο σκηνικό, γιατί κι εγώ αν φορούσα από την κορυφή ως τα νύχια Lanvin, έτσι θα χόρευα...χειρότερα..
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets