Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Mac - Party line

Έχω δηλώσει ότι αγαπώ τις έντονες αποχρώσεις, ακόμα και για τις πρωινές ώρες. Αναζητούσα, λοιπόν, ένα καφέ κραγιόν, ώστε να αντικαταστήσω το παλιό μου από τη MaxFactor,  αφού το ξετίναξα. Μετά από την καθιερωμένη επίσκεψή μου στα mac επέλεξα το κραγιόν "party line". Καθότι ένα από τα γνωστά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της mac αποτελούν και οι ιδιαίτεροι ιριδισμοί των προϊόντων της, αυτό το κραγιόν δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Δεν πρόκειται για ένα απλό καφέ, εφόσον εκτός από τον εμφανή κόκκινο τόνο, το κραγιόν έχει ελαφρώς μοβ ιριδισμούς που παίζουν με το φως, δίνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα στα χείλη. Η ένταση χτίζεται στον επιθυμητό βαθμό, ενώ η σύνθεση είναι αρκετά ενυδατική, χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. 

Το κατάλληλο μολύβι για το περίγραμμα είναι η απόχρωση "half-red". Παράλληλα, για ένα ακόμη πιο έντονο και πιο βραδινό look, μπορείτε να γεμίσετε τα χείλη με το μολύβι και μετά να βάλετε το κραγιόν. Βέβαια, εάν επιδιώκετε όσο το δυνατόν λιγότερη ένταση στο χρώμα, προτιμότερο είναι να εφαρμόσετε το κραγιόν με πινέλο ή ακόμα και με το δάχτυλό σας για μεγαλύτερο έλεγχο της ποσότητας.
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Wordpress Gadgets